actie

ASN Jeugdsparen voor een goede start
Je kind of kleinkind een financieel steuntje in de rug geven op zijn of haar 18e verjaardag is geen overbodige luxe. Voor een studie, een reis, of misschien wel de aankoop van een woning. Met ASN Jeugdsparen open je eenvoudig een spaarrekening voor je kind en leg je flexibel geld in. Zo spaar je nu voor een goede start later.

 

Met ASN Jeugdsparen heb je een hoge variabele rente van momenteel 1,3%*. Je mag zoveel inleggen als je wilt en wanneer je wilt. Bijvoorbeeld maandelijks een vast bedrag. Kijk op www.belastingdienst.nl welke bedragen je jaarlijks belastingvrij mag schenken. De rekening staat op naam van je kind. Het spaargeld kan alleen tussentijds worden opgenomen bij aantoonbare studiekosten vanaf het voortgezet onderwijs of bij overlijden van het kind. Op de 18e verjaardag komt het spaargeld vrij. Je (klein)kind krijgt er dan als enige de beschikking over.

 


Je helpt meer kinderen

Met ASN Jeugdsparen investeer je ook in de toekomst van andere kinderen. Want ASN Bank doneert jaarlijks geld aan kinderprojecten van Cordaid en Nationaal Fonds Kinderhulp. De donatie bedraagt 0,1% over spaartegoed dat gemiddeld in een kalenderjaar op alle rekeningen ASN Jeugdsparen samen staat, tot 150.000 euro per partner per jaar.
Zo steun je met een rekening ASN Jeugdsparen hulp aan kinderen in Nederland en Afrika, zonder dat het je iets kost. Sinds de start van ASN Jeugdsparen in 2002 hebben we zo al 3,68 miljoen euro gedoneerd aan projecten voor kinderen. Daarmee hielpen we heel veel kinderen aan goed onderwijs en een betere kans op een mooie toekomst.


Jeugdsparen


cordaid

Cordaid verbetert onderwijs in Centraal Afrika

In de Centraal-Afrikaanse Republiek (CAR) valt nog veel te verbeteren aan het onderwijs. CAR, een van de armste landen ter wereld, wordt geteisterd door burgeroorlogen. Voor kinderen en leraren is het vaak gevaarlijk om naar school te gaan. Bovendien is er veel te weinig geld voor onderwijs. Kinderen volgen lessen in vervallen schooltjes met gebrekkige sanitaire voorzieningen. Cordaid werkt eraan dat in het noordwesten van het land meer kinderen naar school gaan én hun school afmaken. Onder meer door goed onderwijs te bieden, met speciale aandacht voor de allerarmste kinderen en vluchtelingenkinderen.


Kinderhulp helpt kinderen in Nederland

Nationaal Fonds Kinderhulp vindt dat alle kinderen erbij moeten kunnen horen. Helaas groeit een op de negen kinderen in ons land op in armoede. Dat zijn er zo’n 398.000! Ze kunnen niet meedoen met leeftijdsgenootjes. Kinderhulp helpt hen door simpele dingen mogelijk te maken, zoals een dagje uit, een opleiding, een fiets of een Sinterklaascadeautje. De steun van ASN Bank gaat vooral naar kamerinrichting en opleiding. Daarmee helpen we ieder jaar kinderen zoals Jade, die een eigen kamer kreeg en er dankzij Kinderhulp en ASN Bank een thuis van kon maken. Lees haar verhaal op kinderhulp.nl/asn.


Nationaal Fonds Kinderhulp - Jade


ASN Jeugdsparen - voetbalbank

ASN Jeugdsparen

  • Variabele rente: 1,3%*
  • Duurzaam sparen voor de toekomst van je (klein)kind
  • Geld staat vast tot de 18e verjaardag
  • Steun aan kinderprojecten van Cordaid en Nationaal Fonds Kinderhulp

* Rente op jaarbasis (rentewijzigingen voorbehouden)


Rekening ASN Jeugdsparen openen?

Ga naar www.asnbank.nl/jeugdsparen

Naar boven    

  

Ook in deze editie:

Korting op woonproducten
ook in deze editie - foto 1
Er gaat niets boven groen
Ook in deze editie - foto 2
Goed gesprek: Peter Pelzer
Ook in deze editie - foto 3
Samen voor 'n mooie wereld
Ook in deze editie - foto 4

Je kind of kleinkind een financieel steuntje in de rug geven op zijn of haar 18e verjaardag is geen overbodige luxe. Voor een studie, een reis, of misschien wel de aankoop van een woning. Met ASN Jeugdsparen open je eenvoudig een spaarrekening voor het kind en leg je flexibel geld in. Zo spaar je nu voor een goede start later.

5/13
Loading ...