Warmehuizendagen_752
Warme huizendagen

Warme deals

De warmste deals voor je huis krijg je tijdens de Warme Huizendagen. Je ontvangt niet alleen extra korting op milieuvriendelijke isolatieproducten, je bespaart ook nog eens op je energierekening. De Warme Huizendagen zijn van 22 tot 30 november. Maar als ASN-klant kun je tot en met 6 december bestellen!

Spouwmuurisolatie

Makkelijk te realiseren
15% korting

Woningen van voor 1930 hebben vaak geen ruimte tussen de binnen- en buitenmuur. Maar is jouw woning gebouwd tussen 1930 en 1975, dan is er een grote kans dat je wel een spouwmuur hebt. Vaak is deze spouwmuur niet geïsoleerd. Zonde, want met spouwmuurisolatie kun je tot wel 30 procent per jaar besparen op je gasrekening. Voor een gemiddelde woning bedraagt de investering 800 euro. Daarmee kun je tot zo’n 210 euro per jaar besparen. In vier jaar tijd heb je de investering dus terugverdiend. Hoe werkt het?

  • In de tussenruimte wordt minerale glaswol gespoten. In tegenstelling tot purschuim is dit duurzaam materiaal.
  • Het is binnen een dag gebeurd.
  • Een verbouwing is niet nodig en je gevel verandert niet van uiterlijk.
Warmehuizendagen_753

Warmehuizendagen_754

Vloerisolatie

BINNEN EEN DAG klaar
15% korting

Koude voeten? Dan is je vloer vast niet geïsoleerd. Vloerisolatie is binnen een dag aangebracht, zorgt direct voor meer comfort en kan een besparing van 200 euro per jaar opleveren. Bij vloerisolatie worden verschillende lagen folie aan de onderkant van je vloer aangebracht.


Glasisolatie (HR++)

EEN KLUS VOOR SPECIALISTEN
15% korting

Misschien denk je dat ramen van dubbelglas prima isoleren. Maar doordat de ruimte tussen de glazen gevuld is met normale lucht, gaat er toch veel warmte verloren. Bij HR++ glas is die ruimte gevuld met speciaal gas. Ook is er een coating aangebracht die ervoor zorgt dat deze ramen veel beter isoleren dan ‘ouderwets’ dubbelglas. Bij een gemiddelde woning (veertien ramen, dertien vierkante meter glas) ben je 2.000 euro kwijt. Hiermee kun je tot 200 euro per jaar besparen. 

Warmehuizendagen_755

Warmehuizendagen_756

Zoldervloerisolatie

Een groot energielek dichten
15% korting

Het dak is het grootste energielek: warmte stijgt op en verdwijnt via het dak naar buiten. Nu is dakisolatie vrij kostbaar, maar als je je zolder niet verwarmt en kunt afsluiten, kun je besluiten de zoldervloer te isoleren. Als je dat zelf doet, ben je voor 1.100 euro klaar. 


Zonnepanelen

Zelf stroom opwekken

Wek je eigen energie op met zonnepanelen op je dak. Tot en met 2020 krijg je voor opgewekte stroom dezelfde vergoeding als je betaalt voor verbruikte stroom. Daarna ontvang je waarschijnlijk een terugleversubsidie. Tijdens de Warme Huizendagen profiteer je van een extra scherpe aanbieding. Bekijk de prijslijst op www.slimwoner.nl/warmehuizendagen-aanbod. Bovendien regelt Greenchoice geheel gratis het terugvragen van de btw.

Warmehuizendagen_757

Ook voor huurwoningen

10% korting

Waterbesparende douchekop

De waterbesparende douchekop verbruikt veel minder water dan een ouderwetse douchekop (7 tot 8 liter per minuut), terwijl de waterdruk hetzelfde blijft.  

 

Tochtstrips

Voorkom tocht in huis met deze strips waarmee je de kieren en naden bij deuren en ramen dichtmaakt.

 

Tv-stand-bykiller

In de stand-bystand verbruikt je tv nog steeds stroom. Met deze stand-bykiller voorkom je dat. Dit apparaatje schakelt je tv na vijf tot tien minuten echt uit.

Brievenbusborstels

Met zo’n borstel van 8 euro voorkom je dat kou je huis binnenkomt. De borstel kan een besparing opleveren van 25 kubieke meter gas per jaar.    

 

Radiatorventilator

Een radiatorventilator leg je op je radiator. De kleine ventilatoren zorgen ervoor dat de warmte beter en sneller wordt verspreid. Voor 55 euro zit jij er warmpjes bij.  

 

Radiatorfolie

Veel warmte gaat verloren in de muur achter de radiator. Voor slechts 18 euro zorg je ervoor dat de warmte binnen blijft. 


Terug naar top    

  

Ook in deze editie:

Kraamkamer voor zeeleven
ook in deze editie - foto 1 COPY
ASN Klimaatbank
Ook in deze editie - rechts actie
Marjan Minnesma
Ook in deze editie - link interview
Klantvoordeel
Ook in deze editie - foto 4

De warmste deals voor je huis krijg je tijdens de Warme Huizendagen. Je ontvangt niet alleen extra korting op milieuvriendelijke isolatieproducten, je bespaart ook nog eens op je energierekening. De Warme Huizendagen zijn van 22 tot 30 november. Maar als ASN-klant kun je tot en met 6 december bestellen!

6/14
Loading ...