Duurzamer wonen? Wij helpen je erbij

Een warm, comfortabel huis, lagere energiekosten en winst voor het klimaat. Dat kun je bereiken als je je huis verduurzaamt. ASN Bank helpt je daarbij. Met een hypotheek, het platform Slimwoner.nl met de warmste isolatiedeals, en een scherp energieaanbod van Greenchoice.ASN Duurzaam Wonen

De ASN Hypotheek met het speciale leningdeel ASN Duurzaam Wonen helpt je je huis te verduurzamen. Met ASN Duurzaam Wonen leen je – tegen een lage rente – geld voor energiebesparende maatregelen. Dat zijn maatregelen die in de Tijdelijke Regeling Hypothecair Krediet (TRHK) van de overheid staan op het moment dat je ASN Duurzaam Wonen afsluit. Bijvoorbeeld betere isolatie van je dak, gevel, spouwmuur, vloer en ramen, maar ook een zonneboiler, warmtepomp en zonnepanelen. Je kunt ASN Duurzaam Wonen afsluiten voor een bedrag tussen 2.500 en 15.000 euro. Daarbij krijg je onder voorwaarden bovendien rentekorting op je ASN Hypotheek. Heb je elders al een hypotheek? Die kun je overzetten naar een ASN Hypotheek om ASN Duurzaam Wonen te kunnen afsluiten. Ga naar een SNS-winkel en vraag de SNS-adviseur om advies. Hij vraagt een offerte voor je aan. Ook tijdens de looptijd kan hij je adviseren over je hypotheek. Lees de voorwaarden op asnbank.nl/hypotheek.


Duurzamer wonen? Wij helpen je erbij_1369
De warmste deals tot 18 maart

Natuur & Milieu maakt energie besparen makkelijk op Slimwoner.nl. Op deze website vind je een uitstekend aanbod woningisolatie van betrouwbare, duurzaam werkende leveranciers. Tijdens de Warme Huizendagen van 8 tot en met 18 maart biedt Slimwoner nog eens extra kortingen. Dus nu is het moment om je huis te isoleren of andere energiebesparende maatregelen te nemen. Van tochtstrips en deurdrangers tot vloerisolatie en isolatieglas. Mis de Warme Huizendagen niet! Vraag vrijblijvend een offerte aan op www.warmehuizendagen.nl. De leveranciers nemen dan contact met je op voor een aantrekkelijk isolatieaanbod op maat.

100% groene energie van Greenchoice

Greenchoice – uitgeroepen tot klantvriendelijkste energieleverancier van Nederland – heeft een speciaal aanbod voor ASN-klanten. Tegen een scherp tarief krijg je 100 procent groene stroom (Nederlandse windenergie) en bos­gecompenseerd gas. Daarbij krijg je de bespaarbox (ter waarde van 50 euro) cadeau, met daarin producten waarmee je stroom, gas en water bespaart. Zie je op tegen de overstap? Greenchoice controleert eerst of je kunt overstappen zonder boete en regelt vervolgens de overstap volledig voor je. Check greenchoice.nl/asnbank voor het aanbod.

Duurzamer wonen? Wij helpen je erbij_1368

Naar boven    

  

Ook in deze editie:

Floris van Hest
ook in deze editie - foto 1
Actie: betaalrekening
Ook in deze editie - foto 2
Gesprek met ASN-directie
Ook in deze editie - foto 3.
Korting op upcycling
Ook in deze editie - foto 4

Een warm, comfortabel huis, lagere energiekosten en winst voor het klimaat. Dat kun je bereiken als je je huis verduurzaamt. ASN Bank helpt je daarbij. Met een hypotheek, het platform Slimwoner.nl met de warmste isolatiedeals, en een scherp energieaanbod van Greenchoice.

9/13
Loading ...