Sluiten  

Meer dan fair trade

Moyee Coffee zet zich niet alleen in voor fair trade (eerlijke handel) maar ook voor fair chain: een eerlijke productieketen.

Moyee Coffee_643

Het is Moyee Coffee een doorn in het oog dat slechts een klein deel van de koffieopbrengst in het land van herkomst terechtkomt. Daarom werkt de sociale onderneming samen met lokale boeren en verwerkt de bonen in het land waar ze groeien. 
Zo zet deze onderneming zich niet alleen in voor fair trade (eerlijke handel) maar ook fair chain: een eerlijke productieketen. De bonen worden dus niet rauw geëxporteerd, maar ter plaatse gebrand, gemalen en verpakt. Daardoor blijft er meer geld achter in de koffieproducerende landen. Voor de Wereld van Morgen steunde een crowdfundingcampagne voor Moyee Coffee. Mede dankzij enthousiaste ASN Bank-klanten was het benodigde bedrag in recordtijd bij elkaar.

Maak kennis met Moyee Coffee

Kennismaken met Moyee Coffee? Als ASN-klant ontvang je nu twee proefpakketten voor de prijs van één. Zo kun je ook een pakket weggeven en het smakelijke, eerlijke verhaal van Moyee Coffee verder verspreiden. Make every sip count!

Bestellen 
Als ASN-klant ontvang je nu twee proefpakketten voor de prijs van één. Bestel met de code: ASNcrowdspeak. De actie loopt tot 31 maart 2018.


Moyee Coffee_679

Moyee Coffee

10/13
Loading ...