Voordeel

Duurzaam tuinieren in stad, tuin en keuken

Of je dit voorjaar nu tuiniert op je dak of balkon, in je tuin of in je huis: bloemen en planten brengen rust en creativiteit. Geniet van een lang, groen en voordelig voorjaar!

 

Plantenwand
Korting voor binnen en buiten

 

 

 

rotterzwam
Growkit

 

 

 

 

Sprinklr 
Duurzame planten thuisbezorgd 

 

 

 

Buginn
Bijenhotel

 

 

 

 

GreenPicnic
Fairtradeproducten met een goed verhaal

 

 

 

Eco-Logisch
Duurzame bouwmarkt

 

 

 

ECO steigerhout
Eco tuinmeubelen

 

 

 


plantenwand

Korting op je eigen plantenwand, binnen of buiten

Richt je plantenwand in zoals jij mooi vindt en in passend formaat. Van een wand in je woonkamer tot een klein kruidenwandje in de keuken. Ook ideaal voor balkons, want de natuur laat zich niet inperken! Bestel een startpakket met 20% korting op de volgende sites: 

   

Rotterzwam


Oesterzwam op koffiedik - 15% korting

In een land van koffieleuten wordt enorm veel koffiedik weggegooid. Weet je dat de oesterzwam daar uitstekend op groeit? Rotterzwam heeft daarom een growkit ontwikkeld. De missie van rotterzwam: alle Nederlanders aanrechtagrariërs. Ontvang 15% korting op de growkit via: www.rotterzwam.nl/page/asn-aanbieding


Sprinkle

Gratis dahlia’s

Sprinklr zet groen in een wereld vol beeldscherm en beton. Met planten in de mooiste vormen, kleuren en geuren, voor binnen en buiten. Duurzame kwekers bezorgen de planten rechtstreeks bij je thuis, wanneer het jou uitkomt. De app van Sprinklr en persoonlijk advies van plantenexpert Liedewij Loorbach staan je terzijde. Ontvang bij elke bestelling 3 biologische dahliaknollen t.w.v. € 14,95.
Bestel met kortingscode ASN2018www.sprinklr.co

Buginn

Bijenhotel - 25% korting

Veel van de ruim 350 soorten wilde bijen in Nederland worden bedreigd. De makers van de Buginn willen daar iets tegen doen. Ze ontwikkelden het ‘Bee Hotel’, een nestblok voor solitaire bijen. Met dit bijenhotel draag je – ook in de stad – je steentje bij aan deze belangrijke schakel in de biodiversiteit.
Ontvang 25% korting op het Buginn ‘Vliegende start-pakket' via: www.buginn.nl/asnbank


green picnic

GreenPicnic - 15% korting

Maak van je tuin, balkon of terras een duurzame oase met de hippe, duurzame, bijzondere producten van GreenPicnic. Je vindt er eco- en fairtradeproducten met een goed verhaal, zoals hangmatten, bamboe- en biologisch afbreekbaar wegwerpservies, alles makkelijk thuisbezorgd. Ontvang 15% korting op het gehele assortiment met de kortingscode ASN2018.

www.greenpicnic.nl

ecologisch


Bouwmarkt - 15% korting

Duurzame bouwmarkt Eco-Logisch heeft alles om te tuinieren. Van tuingereedschap tot tuinmeubelen, van bloempotten tot biologische grondverbeteraars. Ontvang 15% korting op het gehele tuinassortiment met de kortingscode ASN2018.

www.eco-logisch.nl/asnbank


steigerhout

Steigerhout - 12,5% korting

De tuinmeubelen van ECO Steigerhout zitten goed: ze worden heel duurzaam geproduceerd en bij je thuis afgemonteerd. Ontvang 12,5% korting op het gehele assortiment met de kortingscode ASN2018.

www.ecosteigerhout.nl

Terug naar top    

  

Ook in deze editie:

Tom van de Beek
ook in deze editie - foto 1
Betalen met ‘de papegaai’
Ook in deze editie - rechts actie
Eerlijk winkelen
Ook in deze editie - link interview
Duurzaam beleggen loont
Ook in deze editie - foto 4

Duurzaam tuinieren in stad, tuin en keuken. Of je dit voorjaar nu tuiniert op je dak of balkon, in je tuin of in je huis: bloemen en planten brengen rust en creativiteit. Geniet van een lang, groen en voordelig voorjaar!

5/13
Loading ...