Hoe werkt het?

ASN Duurzaam Wonen is het deel van je hypotheek voor energiebesparende maatregelen uit de Tijdelijke Regeling Hypothecair Krediet (TRHK).

ASN Duurzaam Wonen geldt voor de energiebesparende voorzieningen die in de TRHK staan op het moment dat je dit leningdeel afsluit. 

Nieuw: de ASN Hypotheek

ASN Bank biedt een hypotheek waarmee je je huis kunt

verduurzamen. Dat is goed voor het klimaat én goed

voor je portemonnee.

Koop je binnenkort een huis of sluit je je hypotheek over? Bij ASN Bank kun je nu terecht voor de ASN Hypotheek. 

gradient-zwart-links

Nieuw: de ASN Hypotheek

ASN Bank biedt een hypotheek waarmee je je huis kunt verduurzamen. Dat is goed voor het klimaat én goed voor je portemonnee.

 

 

Koop je binnenkort een huis of sluit je je hypotheek over? Bij ASN Bank kun je nu terecht voor de ASN Hypotheek. Als je die afsluit en je gaat je huis verduurzamen, kun je meteen kiezen voor ASN Duurzaam Wonen. Daarmee leen je – tegen een lage rente – geld voor energiebesparende maatregelen die in de Tijdelijke Regeling Hypothecair Krediet (TRHK) van de overheid staan op het moment dat je ASN Duurzaam Wonen afsluit.
Sluit je ASN Duurzaam Wonen af, dan krijg je onder voorwaarden bovendien rentekorting op je ASN Hypotheek. Heb je al een ASN Hypotheek? Dan kun je onder voorwaarden ASN Duurzaam Wonen afsluiten. Heb je een hypotheek bij een andere hypotheekverstrekker? Dan kun je alleen gebruikmaken van ASN Duurzaam Wonen als je die hypotheek oversluit naar ASN Bank.

 

Hoe werkt het?

ASN Duurzaam Wonen is het deel van je hypotheek voor energiebesparende maatregelen uit de TRHK. Je kunt ASN Duurzaam Wonen afsluiten voor een bedrag tussen 2.500 en 15.000 euro. Als de hypotheek gepasseerd is, storten we het geld van ASN Duurzaam Wonen in een depot. Dit geld besteed je binnen twee jaar – gerekend vanaf het moment dat je ASN Duurzaam Wonen afsluit – aantoonbaar in je woning aan energiebesparende maatregelen die op dat moment in de TRHK staan. Zodra je de maatregelen getroffen hebt, declareer je de kosten. Heb je het geld niet binnen twee jaar besteed aan TRHK-maatregelen? Dan vervalt de korting op je ASN Hypotheek.

 

Energiebesparende maatregelen

ASN Duurzaam Wonen geldt voor de energiebesparende voorzieningen die in de Tijdelijke Regeling Hypothecair Krediet (TRHK) staan op het moment dat je dit leningdeel afsluit. Bijvoorbeeld betere isolatie van je dak, gevel, spouwmuur, vloer en ramen. Je kunt ook denken aan zonneboilers, warmtepompen, ventilatie met warmteterugwinning en zonnepanelen. Wil je weten wat er nu onder de TRHK valt? Kijk dan op overheid.nl.

 

Advies via SNS

ASN Bank is een online bank; we bieden geen adviesdiensten. Daarom ga je voor je ASN Hypotheek en ASN Duurzaam Wonen naar een van de winkels van SNS. Dit is ook een onderdeel van de Volksbank. ASN Bank en SNS werken al langer samen aan de verduurzaming van woningen, onder meer door kennis over duurzaamheidsmaatregelen te delen en door de huidige hypotheekklanten van SNS tips over energiebesparende maatregelen te geven. De SNS-adviseur geeft advies over onder meer je ASN Hypotheek en ASN Duurzaam Wonen, en vraagt een offerte voor je aan. Ook tijdens de looptijd kan hij je adviseren over je hypotheek.

 

 

 

 

Advies via SNS

ASN Bank is een online bank; we bieden geen adviesdiensten. Daarom ga je voor je ASN Hypotheek en ASN Duurzaam Wonen naar een van de winkels van SNS.  

Actie - Nieuw: de ASN Hypotheek - huis
Actie - Nieuw: de ASN Hypotheek dame
Actie - Nieuw: de ASN Hypotheek bomen

Meer informatie en de voorwaarden lees je op asnbank.nl 


ASN Bank biedt een hypotheek waarmee je je huis kunt verduurzamen. Dat is goed voor het klimaat én goed voor je portemonnee.

3/13
Loading ...