kort & goed


Dit is Eendagsvlieg

Onze tweede tv-commercial is live. Dit keer maken we kennis met Eendagsvlieg. Hij zit bij Pauw aan tafel en ontdekt dat wat je vandaag doet, invloed heeft op morgen.

Bekijk het filmpje.
Plastic Whale vist 25 duizend flessen op

In enkele jaren is Plastic Whale uitgegroeid van een mooi idee tot een organisatie die resultaat boekt in de strijd tegen plastic zwerfvuil – met steun van ASN Bank. In 2016 viste de organisatie meer dan 25 duizend plastic flessen en ruim 5 ton plastic afval uit de Amsterdamse grachten. Plastic Whale heeft al acht boten door Amsterdam varen en gaat uitbreiden naar Groningen en Rotterdam. Wil je eens meevissen? Meld je dan aan voor Koningsvissen op 28 april of Pride Plastic Fishing op 6 augustus via join@plasticwhale.org.

Kort & goed April 2017: plastic whale

Festival Mundial

Al dertig jaar vindt in Tilburg het kleurrijkste festival van Nederland plaats. Festival Mundial koppelt cultuur van overal ter wereld aan internationale samenwerking en ontwikkelingshulp. ASN Bank heeft het festival jarenlang gesponsord. In de jaren negentig had het ‘ASN-plein van de eerlijke handel’ een vaste plek op het festival.

 

Exact dertig jaar na de eerste editie verschijnt Mijn Mundial. Een uniek document met prachtige foto’s, leuke anekdotes en


Kort en goed: Mijn mundial

persoonlijke verhalen van artiesten, bezoekers en medewerkers. Mijn Mundial laat ook zien welke culturele projecten via het festival mogelijk werden in bijvoorbeeld de sloppenwijken van Nairobi en de favelas in Brazilië.

Bestel Mijn Mundial met 20% korting voor € 15,95 in plaats van € 19,95 (plus € 4,50 verzendkosten).Kort & goed April 2017: jaarverslag 2017

Zo werkten we in 2016 aan een mooiere wereld

Wil je weten waarin we in 2016 je geld hebben uitgezet? Kijk dan snel op de homepage van het Verslag 2016 ASN Bank. Het is een echt duurzaamheidsverslag. Zo lees je wat we deden aan onze langetermijndoelen voor mensenrechten, klimaat en biodiversiteit. En hoeveel bedrijven we goed- en afkeurden voor de ASN Beleggingsfondsen. Het online verslag is leesbaar op je laptop, tablet en mobiel.


Nieuwe financiering: Windpark Krammer

Het ASN Groenprojectenfonds financiert voor 40 miljoen euro Windpark Krammer bij de Krammersluizen in Zeeland. Dit is het grootste burgerinitiatief van Nederland: de ruim vierduizend leden van coöperaties Zeeuwind en Deltawind namen het initiatief tot het windpark. Terug naar boven 

Kort en goed: korte nieuwsberichten voor klanten van ASN Bank.

2/11
Loading ...