ASN Milieu & Waterfonds - zwarte waas
ASN Milieu & Waterfonds

Beleggen in
duurzame innovatie

Grondstoffen hebben we nodig voor alles wat we maken. Ze vormen het basismateriaal van producten. Ze voorzien je huis van energie en water. Maar grondstoffen worden steeds schaarser. Als belegger in het ASN Milieu & Waterfonds doe je daar iets aan. Hoe? Dat lees je hier.

Water: Lindsay Corporation

 

Sinds 2016 belegt het fonds in Lindsay Corporation. Dit Amerikaanse bedrijf heeft twee werkvelden: irrigatie en transport. De transporttak richt zich vooral op spoorwegen en veiligheid. De irrigatietak levert wereldwijd irrigatiesystemen. Daarmee kunnen boeren de productie van gewassen verhogen of stabiliseren, zonder dat het meer water, energie en arbeid kost. Linsay levert systemen om schoon water te maken van onder meer grondwater, brak en zout water en afvalwater. En pompen om water in gebouwen efficiënt te (her)gebruiken.

Sluiten   

 

ASN Milieu & Waterfonds - risico

Sinds 2016 belegt het fonds in Lindsay Corporation. Dit Amerikaanse bedrijf heeft twee werkvelden: irrigatie en transport. De transporttak richt zich vooral op spoorwegen en veiligheid. De irrigatietak levert wereldwijd irrigatiesystemen.

8/11
Loading ...