ASN Milieu & Waterfonds - zwarte waas
ASN Milieu & Waterfonds

Beleggen in
duurzame innovatie

Grondstoffen hebben we nodig voor alles wat we maken. Ze vormen het basismateriaal van producten. Ze voorzien je huis van energie en water. Maar grondstoffen worden steeds schaarser. Als belegger in het ASN Milieu & Waterfonds doe je daar iets aan. Hoe? Dat lees je hier.

Energie-efficiëntie: Philips Lighting

 

De missie van Philips Lighting is het leven van mensen prettiger maken door goede verlichting thuis, op het werk en in openbare ruimten. Want met een goede verlichting voelen mensen zich comfortabeler, gelukkiger en veiliger. Philips Lighting hecht grote waarde aan energie-efficiëntie. Door over te gaan op ledverlichting, bespaar je tot 80 procent elektriciteit. Daarom zet Philips Lighting daar sterk op in. Een ander belangrijk aandachtspunt is de verlichting van steden. Volgens de Verenigde Naties woont in 2030 het merendeel van de wereldbevolking in de stad. Verlichting helpt om steden toegankelijk en veilig te maken. Daarom ontwikkelt Philips Lighting digitale technologie om steden op een slimme manier te verlichten.

Sluiten   

 

ASN Milieu & Waterfonds - risico

De missie van Philips Lighting is het leven van mensen prettiger maken door goede verlichting thuis, op het werk en in openbare ruimten. Want met een goede verlichting voelen mensen zich comfortabeler, gelukkiger en veiliger.

8/11
Loading ...